Kérdése van?

Információk

Gyakran felmerülő kérdések

Ha esetleg nem talált meg minden infót az oldalon, itt igyekszem a gyakran felmerülő kérdésekre válaszolni. Amennyiben itt sem talál választ a felmerülő kérdéseire, úgy nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresztül.

Természetesen vállalok garanciát a kutyaházakra. De ez csak olyan sérülésekre vonatkozik amik nem külső behatásból keletkeznek. Ilyen lehet az anyagfáradás, esetleges be- vagy felázás, hibás alapanyagokból eredő sérülések. Azonban nem áll módomban olyan, külső behatásokból eredő sérülésekre garanciát vállalni, amit pl. a kutyus okoz, vagy a szállítás közben keletkezik. Az ilyen sérülések javítását, közös megegyezés alapján el tudom vállalni.

Természetesen egy bizonyos idő után mindenképpen újra kell festeni a fa felületét. A lazúr gyártójának leírása szerint, 2-3 év elteltével érdemes átvizsgálni a felületet és az esetleges hibákat javítani. A saját tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy 2 év után általában csak a felület tisztítására van szükség.

Mindenképpen vízszintes felületre. Az alapzat lenolajjal van kezelve, és a ház alja kb. 5 cm-re van a talajszinttől. Ennek ellenére én azt ajánlom, hogy ha földre teszik a házat tegyenek téglákat a ház alapjának szélei alá. A ház elhelyezésénél fontos, hogy a kutyaházból a kutyus rálásson vagy a telek, vagy a ház bejáratára. Ez nem létfontosságú, de ha a kutyus jobban belátja a területét, szívesebben fog időzni a házban.

Van, de ennek megszervezése időbe telhet. Így előfordulhat, hogy csak a gyártás befejezése után több nappal kerülnek kiszállításra a házak. A házhozszállításnak a távolságtól függően nyilván költségei is vannak. Természetesen személyes átvételre is van lehetőség. Az átvétel a kapcsolat menüpontnál megadott címen lehetséges.

Ez nagyban függ a megrendelések számától és a ház felszereltségétől. Amennyiben nincs olyan megrendelés, amin épp dolgozom, úgy a megrendelés visszaigazolását követően 1,5-2 héten belül átvehető a kutyaház. Ha mégis, úgy értesítem önt a várható elkészülés időpontjáról.

Egyes dolgokon természetesen lehet változtatni, de az idő és a munka előrehaladtával csökkennek a változtatások lehetőségei. Például a tetőkivitel fajtáján és az ajtó elhelyezésén, már rögtön a munka kezdete után nincs lehetőség változtatni. Ugyanígy a gumi borítású padló későbbi beszerelésére sincs lehetőség. De a zsindely színe, vagy a cseppentőlemezek igénylése szinte az utolsó pillanatig megváltoztatható.

Természetesen. A megrendelő űrlapon csak az alap modellek szerepelnek. Ha önnek van valamilyen speciális elképzelése (“teraszos” kialakítás, zárható ajtó stb.), nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen ajánlatot. Szívesen készítek tervet az ön elképzelései alapján is.

Sajnos a fotók nem mindig adják vissza a teljes képet. Nem biztos, hogy meg tudjuk ítélni például a méreteket csupán a képek alapján… Minden ház megrendelésre készül, így a saját kutyám házán kívül nincsenek kész házak raktáron. Így az ettől eltérő kivitelű házakat csak akkor tudják megtekinteni személyesen, ha éppen készülőben vannak. Előzetes egyeztetés alapján a Kapcsolat menüpontban feltüntetett címen lehet megtekinteni ezt(ezeket).